GBS TIADA TANDA ?

boleh share tak mom yang ada gbs tpi takda tanda vagina gatal ke takda bau ?#pleasehelp ##firstbaby #38weeks_4days #gbs

3 Balas

saya takde simptom, takde keputihan, takde gatal, saya simply check sbb pakar sarankan, saya check up buku pink dengan pakar, then saya buat test, dan positive gbs, so tiada rawatan kecuali masa nak bersalin kene on antibiotics. Pakar pun inform kalau dekat luar negara mmg dah wajibkan saringan gbs, malaysia je belum lagi.. tapi kesannya agak teruk kepada bayi..

Saya +gbs takde gatal dan bau tapi banyak. Buat test masa awal buat buku pink. Saya inform keputihan saya terlalu banyak dan tebal and nurse terus amek sample guna muncung itik. Tak sakit pun and tak sampai 10 min

Sy pn xde tanda cuma misi tahu maybe sbb byk. Sy pn xsure mcm mana dianggap byk. Ms chekc bukaan maybe

1y ago

Anak pertama n ke 3 chrck kt kk. Anak kedua check swasta