Klinik untuk detailed scan

Hi, boleh share tak klinik mana yg affordable untuk buat detailed scan baby. Area penang seberang perai selatan, Nibong tebal atau parit buntar. #pleasehelp #bantusharing #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Klinik jammy suzana dekat taman ilmu tu boleh buat detail scan tapi kena book awal sebab lambat. Kalau nak cepat boleh pergi klinik dr ana dkt mydin parit buntar tu. Saya haritu buat dkt klinik dr ana. Puas hati sangat. Haritu saya buat detail scan 5d scan total RM 210

saya buat detail scan kat sonobee bukit mertajam. sis search fb sonobee dia ada bg list klinik ikut negeri. detail scan + 5d haritu rm138 sbb weekend. kalau weekday rm108 kalau tak silap. detail scan saja weekday dlm rm88 kot.