Mommy due Bulan August plan bersalin hospital mana?

Boleh share mommies semua duduk area mana dan planning bersalin di mana? saya area selangor tapi belum decide hospital mana. Dengar macam2 cerita, takut pula...mohon perkongsian daripada semua 😊#firsttimemom #firstbaby #augustbaby2023 #Birthplan #selangor #1stbaby #1stbabyexperience #advicepls #pleasehelp

15 Balas

saya due 18/8.. tapi sebab gdm, doktor kata by 38w kena bersalin.. kalau tak nanti kena induce.. so mungkin awal ogos akan bersalin.. stay petaling jaya n akan bersalin di Hospital Shah Alam.. sebab orang kata Hospital Sungai Buloh lagi crowded.. jadi anok shah aley laa nanti 😂

Saya tinggal di Kuala Selangor tapi nak bersalin di Shah Alam. Tapi hasrat saya nak bersalin di Klang. Tengok la macammana. 😂

Hi sy pun 1st mom in shaa allah bersalin di Annur Bangi. Doakan urusan kami dipermudahkan ya mommies 🥰

Saya tinggal di setapak. Mybe bersalin di Ohana or HTA hkl 💕 Doakan saya n baby selamat semuanya. #1stbaby

12mo ago

Ohana dah officially tutup ke 🥹 tu la haritu call2 dorng kata still tutup.

saya duduk kat ampang plan bersalin kat pusrawi..Sama-sama kita doakan urusan kita dipermudahkan ameen

12mo ago

Pusrawi best 👍

hi mummy, saya due 25/8. tinggal di Damansara bersalin nanti di PPUM. saya pun 1st baby :)

10mo ago

yeke sis .. semoga d permudh kn urusan hrini🤲n bby pusing cri laluan 😊

Hi, saya due 29/8 stay sepang. Insha allah bersalin di hospital cyberjaya

hi mommy, sy bersalin awal august insyaallah di hospital selayang

Hi, sy due date 24/8.. insya Allah bersalin di columbia asia hosp..

12mo ago

Saya jb.. depo 3k

Saya stay area Sepang, InsyaAllah bersalin di Hosp Az Zahra Bangi