Ada sape² mabuk teruk tak ?

Boleh share mcmne nak tahan perasaan bile org pandang serong dgn kite 🥺

1 Balas

ignorekan je awak, diorg tak rasa apa yg kita rasa. mmg kita akan down sbb org mgata kt kita, tapi nak buat mcm mana, mulut org, tak bole tutup. just ignore je, nanti kita sendiri yg lagi out.

2y ago

baik awak 🥺 terima kasih ye bagi kata² semangat . kali ni jatuh sungguh . dgn tak bole nk mkan , lps tu org duk ckp kite mcm2 😖 semoga sy kuat . tq again.