Share your experience with me mommy's.....🥹🙏🏻

Boleh share experience mommy mommy semua yg pernah induce sebelom ni ?? Ada yg normal or czer after induce ????

2 Balas

Saya bersalin 8/9 baru ni. 3x induce dan last skali emegcy czer..1&2 induce ubat,3rd induce belon..kenapa induce?sebab air ketuban kurang,dan dah cukup week..takda tanda tanda nak bersalin,doc induce..jangan terlalu fikirkan..sebab sakit orang tak sama..saya induce 1st tak rasa sakit dan bukaan hanya 1cm..ada roomate hospital 1st induce pun dah sakit..jadi ikut badan dan sakit orang tak sama..yang penting puan dan baby selamat..itu yang paling terbaik :)

10mo ago

terima kasih share experience 😊 baiklah

Hai. Induce & bersalin normal. Firstly, jangan fikir sangat sakit induce. Bersalin tetap akan rasa sakit cuma yang membezakan berapa lama. Tapi yang penting banyak berdoa moga ibu dan baby selamat.

10mo ago

Sama² . Aamiin