Gbs swab test

Hi, boleh saya tahu, utk orang yang dh berpengalaman buat ujian gbs swab test. Sakit tk dy masukkan muncung itik tu. Sy jadi tkot bile tngk saiz muncung itik tu. Ade ape2 tips tk supaya tk sakit waktu Dr msukkn muncung itik tu. Terima kasih bnyk2 ye #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

7 Balas

x sakit

2mo ago

betul x sakit.. sya pun takut sbnrny tp bila doc suruh kanbkang mcm beranak tu dan jgn keraskan badan mmg x sakit pun.. saya kena tu masa sya ada keluar darah coklat.. doc nak cek ada bukaan ker tak..