38 weeks tempoh kehamilan

Boleh saya tahu tanda nak bersalin tu cmne. Sbb saya baru frst time prgnt so xbrpe tahu.. Hope momey yg berpengalaman bole shre sikit... Sebab kadang sakit macam sengugut tu tp kejap² je.. #firstmom #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

saya masa 1st pregnancy dlu. saya sakit perut nak membuang . kerap keluar masuk tandas nak berak tapi keluarnye sikit. lepas setengah jam baru terasa sakit dalam 10min sekali. pastu 5 min sekali. kalau rasa nk membuat keluar masuk tandas pun dh kira tanda. pastu keluar air ketuban. air tkde bau. jernih je. atau keluar darah

1y ago

semoga dipermudahkan urusan dan selamat ibu dan bayi.

kalau rasa nak membuang tp tk keluar najis. g terus je hosp. nanti hosp check.