SOUND OF HEARTBEAT

boleh saya tahu, pada usia kandungan berapa ya kita boleh dengar hearbeat baby..?? sbb haritu sy gi checkup masa usia 6w 4d, sy dh nmpak janin & kedip2 hearbeat…tp doc tu kata 12minggu nanti baru boleh dengar, betul ke ya ? #jangankecamjustbertanya #sharingiscaring #semagatparabumil

4 Balas

saya pergi scan masa 7w 4d alhamdulillah nmpk jantung baby berkedip dan doc bg dengar heartbeat baby..

Saya pergi first check up on week 8 alhamdulillah dah boleh dengar heartbeat sis

sye 7week dh dgr heartbeat... scan dkat swasta.... 🥰

Betul kata doktor