Pudarkan stretch mark 🥲

Hi. Boleh kongsikan tak sesiapa yg berpengalaman pudarkan stretch mark yg sgt teruk. Tahu stretch mark ni mmg tak kan hilang. Sebelum ni ada rs putus asa tgk stretch mark, tp kadang2 nak juga pudarkan walaupun dah dkt 2 tahun berlalu. Kalau mama choice + serum tu okey ke? Sape pernah try.. atau ada suggestion lain huhu #bantusharing #ingintahu

1 Balas

takboleh berharap dgn losyen tu . nak hilangkan stretch mark mmng kena buat rawatan laser .. aesthetic clinic sis .