Minta pendapat boleh? Anak skrg nk masuk umur 2thn dan masih menyusu badan tp sy tgh pregnt 5weeks

Boleh ke teruskan menyusu badan sbb kdg2 rs sakit pd breast n rahim kite bila menyusu #ingintahu #bantusharing

1 Balas

klu sakit kt Rahim better stop..blh jd ancaman pd bb dlm rahim nnti.awk mngkin jns Rahim sensetif..sy pernah mnyusu ank mse peknen..Rahim jd mild cramp..so refer pakar..pakar ckp kne stop bf sbb Rahim sensetif n blh mnyebabkan Rahim mngecut n jd ancaman.tp Ade je ibu2 y blh mnyusu sbb tgk atas badan masing2

1y ago

Tq sharing ❤️