Tak continue cucuk bayi 5 bulan

Boleh ke tak baby tak continue cucuk ? 1-4bulan cucuk . 5dan 6 bulan tak cucuk .. ada kesan tak ??#firstmom #ingintahu #firstbaby

3 Balas

kenapa tak nak cucuk. sekarang ni mcm2 virus ada. tak mcm zaman sebelom covid. awak tak risau ke. atleast baby kita ada protection.

x bley sis.. nant dos vaksin tu x lengkap.. slalu nye vaksin tu ade booster.. klu x ckup bilangn nye nant vaksin x efektif..

1y ago

Setuju dengan Puan @Farah. Vaksin yang tak lengkap dosnya tiada guna. Umpama tak kena vaksin langsung.

Kenapa taknak cont?