Muntah muntah

Boleh ke tahan muntah? Atau mesti keluarlan?#firstbaby #pleasehelp

4 Balas

Better keluarkan. Saya dekat 2 bulan tahan. Tadi saya muntah terus rasa hilang masalah. Rasa lega n sihat.

Keluar kn je, wlwpun sakit nk keluar kn tp lps tu mst lega. Klu tahan/telan badan x selesa.

Better muntah lepaskan..sebab simpan lagi rasa tak selesa,pening dengan semua rasa tak kena

saya tak sure, tapi kalau tahan lagi sakit sbb dia menolak keluar selagi x keluar x dpt nak makan

2y ago

Betul.. bila rasa nk muntah n tahan lagi tu rasa tak selesa.. kena muntah jugak baru lega