Boleh ke sapu ubat ni untuk newborn 27 hari..suami beli di farmasi..rasa was2 pulak nak guna..

Boleh ke sapu ubat ni untuk anak27 hari..suami beli di farmasi..rasa was2 pulak nak guna..

Boleh ke sapu ubat ni untuk newborn 27 hari..suami beli di farmasi..rasa was2 pulak nak guna..
1 Balas

Tak pasti. Selalunya mommies akan guna diaper cream untuk bahagian situ. Antara diaper cream yang ada - Sudocream - Bepanthen - Sebamed - Cetaphil - Pureen Saya sendiri guna sebamed diaper cream.

10mo ago

Plus untuk umur 3 bulan ke atas. Anak awak baru 27 hari.