Thalassemia

Boleh ke orang yang ada thalassemia untuk melahirkan secara normal. HB selalu bawah 10.. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

saya beta thalassemia trait ..lahir anak petama secara normal berat 3.34kg, anak kedua lahir secara normal berat 2.65kg...yg ketiga ni inshallah normal due 11/10 ni...

1y ago

alhamdulillah.. Terima Kasih sharing sis .. Semoga dipermudahkan process bersalin nnty 😊 Aamiin

Sama saya pun thalassemia HB tidak perna naik paling tinggi 9.4 ja 1bulan 3kali jumpa DR