scan 5 minggu lebih boleh nampak ke mommy ?

boleh ke nk scan kalau baru 5 weeks lebih ##firstmom #ingintahu

4 Balas

better tngu 8weeks. kalau x kisah psal spending, no prob, can go n scan early. usually 4 weeks kne repeat scan sbb bby x nmpk. just kntung ja. nnti klu x nmpk, mula laaa mommy2 panik risau. saya suggest better prgi 8w. ada juga yg 8w x nmpk tau. depend msing2. nnti doc akn suruh dtg lgi 2 mingu..hehe

awak tunggu la lagu dlm 7 atau 8w. masa sy scan baby 6w5d kecik je. tp dh nmpak heart beat. next blh scan lagi. cari je klinik mana yg ada sono murah² atau promosi. sy hari tu dpt promosi 2d rm28.

Boleh je sis.. tapi kena guna scan vagina (tvs) baru nampak kantung.. saya scan 4weeks dah nampak..

x. tgu lgi 3w.