Urut perut seawal kehamilan

Boleh ke kita urut pelan2 perut kita sewaktu awal kehamilan dlm 8 minggu,, ada apa2 kesan ke,, terpksa urut sbb terlalu berangin tk tahan perut bloated menghening, urut tk kuat, pelan2 je, minyak angin apa yg dibolehkan untk ibu mengandung?? Hm bantu saya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

1 Balas

jgn sesekali usik perut/abdomen. klu nk urut dkt tgh2 antara tulang rusuk dan bhgian tengkuk dan bahu sahaja. minyak urut bukan jenis berangin.