Makanan untuk cepatkan bukaan

Boleh ke kalau saya nak makan durian atau ramen sebagai inisiatif untuk cepatkan bukaan?? lagi 3hari je ni nk due tapi takde tanda2 nak bersalin😭semua senaman n aktiviti dh buat. masih sama. ahad depan kena serah diri kalau masih tak bersalin lagi. takut sgt bila kena induce... #39w4d #firstmom

2 Balas

same sis sy pun due lagi 3 hari..tapi baby masih seronok kt dalam,hari2 pujuk baby keluar awal..baby tau kot kitaa tunggu dia sgt tu dia manja2 nak keluar🤣apa2pun semoga di permudahkan bersalin nanti..amin🤲❤️

kerapkan bersama dengan suami. semoga dipermudahkan 💕