PERTANYAAN TENTANG KK

Boleh ke buat buku pink anak kedua kk lain daerah..? #ingintahu

3 Balas

Kena di daerah & kawasan rumah Puan juga..sebab atas alasan, misi yg menjaga bertanggungjawab follow up dimana puan berada termasuk kena home visit rumah Puan

ats sebab?

4w ago

nak2 alasan mcm sy nie lg la dorang tk bg kan.. urm.. ok2 baik.. terima kasih ye.