Takut and trauma

Boleh ke bersama? Skrg saya bru 6w3d , sebelum ni miscarriage on 12 weeks. Saya takut laa jadi mcm dulu balik 🥲 kesian dkt husb #seriusnanya #firstmom #bantusharing

3 Balas

fikir yg baik2 insyaAllah jadi yg baik2 bed rest k untuk awal2 ni.. anggap je baby yg dlu mungkin ada kelainan genetik n myebabkan kguguran lahir pun mcm2 sakit.. bnyak doa jgn buat kerja berat dlu k..

11mo ago

Masih awal kena elak dulu.. sy pn time awal ii tak berani sekarang 24w pn masih tk berani selagi boleh elak kita elak🥰

apa apa awk boleh rujuk dr, tapi kalau takut second tri baru bersama awk, risau. kalau nak bersama tak boleh nak ganas mcm sblm prgnant, semua krna slow slow, bagitahu husband awk.. in shaa allah...

11mo ago

Tq awak

kalau pernah gugur elakkan having sex during 1st trim.

11mo ago

Ok tq awak