Awal kandungan boleh bersama?

Boleh ke bersama jika usia kandungan baru awal 5 minggu? Bahaya x kalau kiranya kita bersama? #SeriusTanya #firstmom

2 Balas

bleh tp behati hati .. sya hritu sis xthu sya preg pastu sya bersama ngn suami sya rasa skit prot mcm sggut sya ingr nk priod sya tgu xperiod .. tgk kelender da lewat ..pastu stiap kali sya ambk pil mang sya akam priod .. lst lst doc suruh chk upt sngkut .. sya pn pkir xde pape ke sbb dua hri sblom tu ade besama ... 😩😩😩 risau sgt sgt hrap die kuat brtahan

xde masalah tp most of ppl elakkan, klu lasak sikit dan berlaku spotting, ada risiko miscarriage. so its up to both of u.