Braces Bahaya atau tak?

Boleh ke 1st trimester pergi follow up braces sebab ada orang cakap tak boleh? Saya buntu ##firstmom #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

2 Balas

kalau dah mmg sedia pakai braces pergi je. nanti boleh tanya terus dentist ada ke jenis follow yg bahaya. paling penting pergi dan tanya dahulu. bukan dgr cakap org yg tak bertauliah

Rasanya xda masalah. Cumanya masa saya checkup haritu dentist saran 2nd trimester sbb selalunya takut muntah lg masa 1st.