TTC 4 tahun

Boleh cadangkan macamane nak bagi cepat lekat 😇. Saya nak masuk 40 Siri lg 3 tahun.. Kalau boleh sebelum 40 nak mengandung lagi🥲 1st:14 tahun 2nd: 4 tahun

2 Balas

Boleh try together with suami during ovulation period. I beli ovulation test strips untuk track daily. High chance utk letak masa ovulation tu iA. All the best sis!

Hi, dah pernah checkup suami isteri di klinik/hospital?

5d ago

Memandangkan awak TTC, saya highly suggested awak dan suami untuk buat checkup. Boleh pergi KK dulu then minta refer letter. Folic acid bukan ubat kesuburan. Fungsi folic acid just untuk pastikan badan kita cukup folate dan bersedia untuk proses pembentukan janin nanti.