Bmi anak xcantik. Berat naik 300g setiap bulan. Tinggi & lilit kepala oke normal.Anak 6bulan 7hari.

Boleh bantu saya atasi masalah yang dialami. 3 bulan berturut² berat ank naik xcantik. Hanya naik 300g sebulan. Minggu depan refer pakar pemakanan . 1. Misi kata Susu badan yang saya bagi xcukup dan kurang berzat. Betulkah ini salah 1 puncanya? Ada cara xnak limpahkan Susu badan selain amik suplemen? **Serius sy sgt² sedih dgr Misi ckp gitu. Rasa nak nangis bila ingatkan balik 😭 2. Anak minum Susu tepung juga tapi sehari paling byk 3/5oz shj. Habis paksa dh untuk dia minum ttp xbyk jga. Sy bagi anak Susu Dutch Baby. Sejak makan ni dia dh xnak sgt Susu tepung. Argghhh buntu sy 3. Dah start makan. Dlm seminggu ni bru try nasik + karot/sawi + ayam/ikan bilis. Boleh suggest lagi tak menu untuk baby 6bulan++ makan selain yg sy bagitau? #bantujawab #SeriusTanya

1 Balas

menu utk tambah berat bb ubi pepel..ubi Oren..ubi kentang.. avocado..buah pear

4w ago

nak buat mcm mn ye?? adakah kukus n lenyek² / campur dalam bubur nasik ke