Mengandung lagi anak baru umur 9 month

Boleh bagi saya kata2 semangat tak... Anak sy baru 9month dah pregnant lg 1month... Xtao nk cakap macam mana perasaan ni. # Due Aug 2024

4 Balas

saya lepas pantang terus lekat. seronok anak mmbesar sama2. rezeki tu sis. yg penting prepare mental fizikal. sentiasa positive je. fikir kita boleh buat. inshallah semoga dipermudah segalanya aminn

Mmg rezeki sis. alhamdulillah tahniah sis terpilih. saya lagi cepat & sgt dekat jarak anak sulung & kedua. si sulung setahun 2 bulan dah dapat adik. cuma penat sikit tapi seronok.

Ckp alhamdulillah 🌸 Allah bg rezeki tu sbb tau sis mampu.. anak ramai n rapat pun satu ujian.. ada org pyh nk dpt ank.. tu pun ujian tuk dorg 🥰

anggap tu rezeki. prepare mentally sahaja...sbb u will be more exhausted than usual . dan pesan kt pasangan supaya sama2 jaga ank yg tgh membesar tu.