Perancang keluarga

Boleh bagi pendapat tak. Saya nak ambik perancang tapi tak tahu apa yang Okey risau baru lepas czer nak yang betul betul boleh jalan risau sangkut je hmm kalau boleh nak rehat 3 4 tahun lebih Pon takpe#firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

kalau mcm okay, implan kot. tapi kt kk rasa takda ni, sbb mahal. kt kk ada cucuk depo/pil . ikut awak yg mana awak okay, kalau awak jenis boleh makan ubat on time, tak skip ubat ,tak lupa, bole amik pil. tapi kalau sebaliknya amik depo la. mcm saya, saya makan pil .

11mo ago

depo tu dekat Kk je ye yang cucuk bulan bulan ke macam mana ke cucuk setahun

saya baru ambik cucuk depo semalam, saye czer juga baru sebulan.