hai mommies

bole tak nak mnta pendapat anak sya dh msuk 5buln harini chckup kk tdi inject dpa kata baby sya tak tambah tggi mksudnya dia 4buln last month 41 cm msuk today 5mnth pon sma adakah normal momies...nurse bgtw if next month xdak perkembngn then kena refer dktr im so worried so far my baby is very healthy baby xdak ap prob baby boy kuat mnum susu plus very actve #pleasehelp #firstbaby #firsttimemom #firstmom #ingintahu

2 Balas

hi mummy, baby sy umur 5 m pun tinggi tidal Naik dri yg 4 Bulan ...hrp 6m nti akan ada penambahan...jangan risau sngt...nurse dkt kk Sy ckp tak pa pantau Dulu .sbb baby bantut utk ketinggian

aik betul ke ni? baby awak premie ke? xkn 41 cm je. baby sy berat 2.71 kg masa lahir pun pnjg dah 49 cm. ke awak typo 51cm?