Tentang makanan

Bole ke baby bru nk masuk 6 bulan di bg rasa durian? Sbb ibu mertua nk bg anak rasa durian 😌#firstbaby #ingintahu #bantusharing #firsttimemom

2 Balas

Itu saya tak pasti. Awak boleh tanya pada doktor masa checkup anak nanti. Saya ikut saranan dalam TAP ni je. Seeloknya umur 11 bulan ke atas.

durian ni panas, kalau bagi byk takut juga. saya bagi rasa durian kt anak saya pun time dia umur 8bln .

10mo ago

saya bab buah pejam mata sikit, sbb takda tambah apa , lagipun bab mcm tuh diorg mcm takut juga, tapi kalau bab benda lain yg geram ,suap yg ada garam gula. penat kita kawal pemakanan.