Dah bole bukak buku pink ke ?

Bole bukak buku pink ke usia 8 minggu 5 hari ? Sepatutnye kandungan saya baru 7 minggu tapi bile scan dekat swasta kandungan saya 8 minggu 5 hari denyutan jantung dah ade ngan sifat dah ade kaki pun dah bergerak 😅

2 Balas

ikut tempat. boleh pegi kk / call minta date appt. saya dulu nurse bg date masa 12w utk buka buku pink. kalau yg ada risiko tinggi mungkin awal sikit kot

boleh dah buka buku pink. Sy ambil tarikh buka buku pink masa 8w, buka buku pink 9w.