Maybe blood spotting?

Bngun pagi kluar darah fresh berjalur..sama mcm mula2 nk gugur kndungan pertama dlu..tpi kalini xkluar dah darah lpstu.risau takut jadi lagii..ade x yg prnah alami jugak betul ke blood spotting je?#firstbaby #firstmom

1 Balas

tengah mengalami semalam pi cek dekat hospital scan baby alhamdulillah baby selmat tak de ape2 . doc kata maybe kandungan masih belum kuat atau ada luka ketika bersama suami atau bayi ada dibawah . doc suruh banyak kan rehat jangan terlalu penat