mkn asam atau jeruk

blh ke 11week makan asam atau jeruk tekak nii teringin sgt tapi suami tk bagi sbb dia takut jadi pape.

3 Balas

Sy mengidam mempelam yg masam tu. Smlm makan 4 biji. Sudahnya malam td x dapat tidur, sakit sangat2 perut ni. Memulas sampai ke pagi. Cirit terus. Insofff

Asam boleh juga mkn tapi berpada2 lah, jeruk yg ada cuka2 tu jgn makan, mmg bahaya utk baby.

1y ago

Klu baby dah besar sikit, ok kot. Tp jgn mkn banyak lah, risau juga

Makan epal hijau wak.. Asam tu makan sikit2 je la.. Then beli mangga lemak manis