Bila ibu2 start makan makanan bergoreng (ikan/ayam grg) sewaktu berpantang ? Saya harini hari ke17.

Bila ibu2 start makan makanan bergoreng (ikan/ayam grg) sewaktu berpantang ? Saya harini hari ke17. Ibu2 sllunya pantang mknn bgoreng slma 44hari ke? Atau pntang smpai 100hari? Kalau saya dlu pantang bersama je slma 100hari. Kalau pntang jaga mkn slma 44hari je. #pleasehelp #advicepls #plsshare #PANTANG

17 Balas

Boleh ja mkn,tp lepas goreng toskan minyak tu betul2

2y ago

Ok baik. Hrp2 takda pape. Tq share 🤍

Saya hari ke 10 dh mkn,makanan yg b’goreng …

First day pantang dah bedal bergoreng. Huhu

blh je nk mkn.. toskan betul² minyak..

lepas sebulan. sebelum tu bakar je

saya makan ikan/ayam goreng.

bole je mkn