Minyak kelapa dara

Bila dah masuk 28 minggu iaitu 7 bulan mengandung , memang wajib ke makan minyak kelapa dara ni ? Kalau tak makan jadi apa ye ? Mommy kat sini ada tak pengalaman tak makan minyak kelapa dara semasa mengandung 😁😁 #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

tak wajib pun. tapi boleh membantu utk melembutkan kulit faraj utk memudahkan bersalin nnt. Tapi depends jugak. ada yg makan minyak kelapa dara pun susah jugak nak bersalin.. jst boleh jdikan ia sbg ikhtiar jelah. sya pun nak try jugak nnt hehe

Tak wajib & tak jadi apa2 pun. Saya pun tak pernah makan minyak kelapa dara semasa mengandung 😅