Pantang gugur

Biasa brp lama lps gugur boleh bersama suami? Dh lebih seminggu dr keguguran. Kandungan sy stop dkt 5w. Ptt dh 7w.#firstmom #firstbaby #ingintahu

4 Balas

pantang 2minggu.. utk planning hamil balik pd sy restkn rahim n pulihkan dulu luka2 dlm rahim lepas gugur tu... bg da elok bru ngndung balik...

2 week berpantang.. Then ikut la kot.. Sy pernah mcm awk time 5 weeks.. Then bersama lepas sebulan

akan ada masalah ke kalau bersama kurang dr 2 minggu? 😅

1y ago

masalahnye rahim xsempat nk pulih da kene bawak janin bru. dinding rahim kite akan menipis lepas gugur. so risiko utk gugur lg tu tinggi sis....

2w pantang.