Saja nak share

Betul la orang cakap bila dah masuk 8 bulan pregnancy ni dah mula overthinking, emo terlebih, banyak risau itu ini. Memang lately ni saya boleh katakan setiap hari fikirkan yg bukan2 & risau kalau apa2 yg tak diingini jadi. Saya jadi tiba2 menangis sebab bayi tak bergerak dalam masa tempoh sejam..saya sangat risau😭. Buat ibu2 yg lalui mcm saya rasa skrg ni marilah kita bykkan zikir selawat istighfar..moga Allah sentiasa pelihara zuriat kita & permudahkan segala urusan kita. Amin allahumma amin ❤️✨#firstbaby

2 Balas

jangan terlalu memikir. if sosial media buat awak fikir yg bukan2 then stop tengok sosial media. pergi riadah. ambik angin depan rumah. ajak suami awak keluar jln2. byk kn berjalan utk memudahkan bersalin.

Tak boleh duduk sorg2 syaitan dasim memang suka kacau org mengandung dan org berpantang..banyakkan berzikir