27/07/24(due) betul Kerr??

Betul Kerr... Perut nmpak turun xlama lagi nak bersalin?? ianya salah satu tanda kh?? #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

3 Balas

due date sma.. sy pun perut org dh nmpk trun. sbb kplaa bby dh kt bwh. normal rsny.. mmg stu tnda tp bukn dlm msa yg dekt.. sbb due date pun tklma dh sbuln je lg

3mo ago

yer.. hrap nya la.. perut dah rajin mgeras2 nir

betullah tu... lagi satu tanda, tangan kaki bengkak air. Sy dlu bersalin 35weeks, kwn2 tegur tgn kaki dah bengkak mcm nak beranak dah.

3mo ago

yee..tapi kaki xbngkak sangat.. cuma tula kalau da buat kja.. bhgian pgang smpai ke kaki trus lemas.. prt trus rasa berat ke bawa.. rasa nyeri bhgian miss v tros..

samaa laa kita punya due date 🥹

3mo ago

yerrr🥰🥰