Bayi 3 bulan tak pandai mengawal tangan

Betul ke bayi 3 bulan masih tidak dapat mengawal tangan mereka? Anak saya sering cakar2 muka dan mengosok2 mata, jadi saya terpaksa membedung tangan anak dengan kerap , saya dan suami jadi risau. #firstmom #seriusnanya

4 Balas

Takyah bedung pn sis.. biar je dia cakar baru dia tahu sakit. 🥹 anak pertama sy sy jaga sgt so muka dia asyik calar. Anak2 lain sy xpakaikan dari lahir. Dia terkorek mata sekali terus insof tak buat dh. Asalkan kuku potong