Help!

best formula milk? best brand for feeding bottle? best wipes? best diaper? best bath soap? THANKYOUSOMUCH ?

24 Replies

Yung sa milk dipende sa hiyang ng baby mo Little pals kht chupon maganda ang little pals Wipes / sanicare Pampers Dove

NAN Optipro/HW Avent Sanicare baby wipes EQ dry Cetaphil Sa formula po depende kung saan hiyang si baby. 😊❤

Avent or Farlin -bottles Sanicare Baby wipes Huggies pampers for newborn Body soap-Cetaphil Shampoo-Jhonson's

Kahit best namn sya sis kung hindi hiyang sa baby mo wala rin , mas best ung hiyang sa kanya ☺

Enfalac Avent Sanicare baby wipes Pampers dry and drypers Aveeno unsented babywash

infamil formula milk avent feeding bottles huggies and EQ dry for diapers

• s26 • avent • giggles • pampers/huggies • cetaphil

Feeding bottle- farlin Wipes- nursy Diaper- eq dry Bath soap- cetaphil

Depende sa hiyang ng baby Farlin Giggles Pampers Human Nature

Enfamil Avent Pampers dry Dove baby wipes unscented Mustela