Mknn berpantang -KFC

Berpantang day 20.. boleh ke mkn nasi aym kfc tu dgn aym kfc smasa berpantang? #firstbaby #ingintahu

10 Balas

saya skrg berpantang week 31 . masa saya wk 20 s y pernah mkn nugget mcd . so far ok , nasi ayam kat bazar pn sy mkn . Cuba follow dr imelda , dr kata mkn lah apa kita nk mkn masa pantang janji berkhasiat and tiada allergy

boleh je makan sisn , semua saya dh baham sis masa hari ke-7 pantang dah makan mcd , maggi pun dh makan , pedas pun makan , cuma monitor bby je la sebab menyusu badan

sy makan je since dr dlm hosp siap serve tomyam ayam. makan juga la alhamdulillah sy dan baby ok. asalkan takde apa2 allergic makan saja sbb ayam pun protein juga

Saya makan kfc & mcd hari ke 30+ pantang. Okay je sebab ayam kan. Cuma saya elak yang spicy dulu. Anak menyusu pun okay je takde effect Alhamdulillah

Saya makan. Lepastu monitor baby dengan badan kita sendiri. Kalau ok takde meragam/gatal gatal ke sakit makna nya badan kita dengan baby ok😂

Sy bersalin normal. Pantang minggu ke3 start makan ayam sbb dah jemu makan ikan, hari ke30 makan kfc

try and error je wak..sye lepas bersalin first day berpantang terus makan twister box kfc tu ha😂

tak pasti. tp Sy makan kfc masa hari ke 45. selepas pantang

Saya makan aja sis. Alhamdulillah tak ada pape