baby kembar

berharap dapat beby kembar karna mertua q kembar benar gk si bun klo baby kembar itu turunan??

36 Tanggapan

Ya semoga aja ya bun

Kyaknya iya bun

Kta ny bgtu bun

Bener bun

Kalo turunan dr pihak suami biasanya susah bund..kecuali turunan dr pihak si calon ibu..

Gk jga bun....keluarga ibu sm keluar bpak sya gk ada ynk kembr..tpi ibu sya mlh ngelahirin sya kembar....dpt ank kembr itu rezeki ynk spesial.yng allah ksh buat kita....gk hrus krna faktor keturunan

5y ago

Iya...pakde sya sdh nikh lma tpi blum diksih2 ank..blum rezekinya..kbtulan ibu sya lahir ank kembr..jdi mohon2 bgt buat diasuh anknya slh stu ikut dia..diadopsi...ibu syà ya tdinya gk mau.tpi krna pakde jga bkn orng jauh.sm wktu itu ekonomi ibu blum kya skrng.msh kurng gk cukup buat beli susu.jdi ya dikshkn sm pakdenya kembrn saya...susu byi kembr kn hrus double belinya krna cpet hbis..