berat badan tak naik

berat badan tak naik dari 13 minggu sampai lah 17 minggu macam mana nak buat ya hari" makan 4/5 kali tapi still tak naik naik

1 Balas

masa scan baby perkembangan dia ok tak? kalau ok takde yg perlu dirisaukan sgt. nnt lama lama akan naik berat. trimester pertama sampai awal kedua mmg susah naik utk sesetengah org. saya turun berat lagi 3kg dan mula naik balik 3kg tu masa 16w. tak perlu makan terlebih sgt nnt boleh gdm. pastikan apa yg dimakan tu berkhasiat