14 week baru berat naik

Berat 55kg dari awal buka buku. Now 14Week dah 56-57kg. Ingatkan berat tak nak naik, semangat betul selera makan 2nd trimester. Lepas raya baru minum air gula. Harap dapat puasa penuh. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ #sajashare

6 Balas

saya dari awal pregnant , takperna naik 🥲 risau jugakla .. masok 14w nie taktau laa naik ke tak .. perut pun kecik je .. kadang konfius betul ke saya nie pregnant .. semua org tegur , mcm tak pregnant😢sebab perut kecik

1y ago

saya 15 week pon masih tak nampak perut huhu

senang naik berat... sy dr anak 1 smp yg ke 3 skrg tgh pregnt berat xkn naik tp 8 bulan normally akan naik 5 kilo.. tu je.. nasib klinik x bising as long baby sihat

saya 15 week berat naik 1KG je ... doc diam je takde cakap apa . normal lah tu huhu ... sebab risau tak naik sebab sampai sekarang nak makan asyik tak lalu je

Awk ada sangkut gdm ke? Kalau takde, nanti kena ulang minum air gula lg kalau berat badan bertambah mendadak. Kalau berat badan ok tak kena ulang minum

Saya tak ada GDM, tapi nak kawal selera makan.Hari-hari cuba nak amalkan suku-suku separuh, tapi bertambah pulak🤭

seminggu kena naik 400 gram je kan sis doktor pesan. awak naik 2 kg tu .