7 week dah boleh scan ke?

Berapa week boleh scan untuk dgr jantung baby ye? 7 week dah boleh dengar jantung ke?

6 Balas

saya scan genap 6minggu 2 hari. nampak hearbeat kelip2 dah. mula mula tak expect laa nampak heartbeat. sbb awal lagi. tapi sebab saya dah alahan teruk. Husband ajak scan terus. 7weeks inshaallah mmg boleh dengar jantung dah💓

11mo ago

saya scan dari perut. nampak dah. padahal perut saya jenis tebal. tak sangka nampak dah🥰 Cadangan saya kalau period sis regular. 7weeks inshaAllah dah nampak tu.

saya 7weeks nampak kantung pastu nampak ada menda menempel bak kata dr 😅😂 mungkin tu fetal echo dia tapi masih lagi kecik. kena repeat scan lagi 2weeks. heartbeat baby pun belum nampak.

Mcm saya haritu 6 weeks doktor dh scan dan dh nmpk heartbeat tp kna scan drpd bwh. Klau atas tkut x nmpk. Klu sis xnak scan drpd bwh sis bole tggu lg 1-2week. Good luck

dlu saya 6weeks dah scan heartbeat kantung dah nmpk kt kk ibu dan anak .. now tgh preggy 2nd baby plk😂

Sy haritu 8 weeks dah dapat dengar degupan jantung❤️

tgu seminggu lg.