Jarak pregnant selepas gugur

Berapa bulan jarak bakal momies utk dptkn next baby lepas keguguran?? Normal kan kalau lepas gugur.. Period (gugur hujung bulan 3, darah stop awal bulan 4 dan period hujung bulan 4) datang sekali terus pregnant? Doktor kol td maklumkn baru pasal test lab yg gugur baruni, terkejut dgr dh pregnant 😂😂 #7weeks #firstmom #ingintahu

3 Balas

Doc suggest dekat sy 3 bulan.. Dan sy pregnant lepas 5 bulan. Alhamdulillah

Alhamdulillah ..rezeki sis..sy dlu doc ckp selepas 6 bln biasanya

11mo ago

Aah..msa sy missecarriage dlu msk wad ..x pe dh rezki kan 😉

*sorry ayat pon dh terbelit2. Harap paham 😂