My kid berapa bulan baby boleh buat ye?

Berapa bulan baby mesti buat my kid ye,saya ingin tahu supaya saya boleh buat mykid nanti#ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

Sejurus baby dah ada sijil lahir bila bila boleh buat. Tapi untuk tahun 2023 ni, pengarah JPN dah keluarkan kenyataan yang proses permohonan mykid mengambil masa yang lama disebabkan kekurangan cip. Tapi permohonan berjalan macam biasa. Jadi seeloknya once baby dah ada sijil lahir awak terus buat permohonan , jangan tangguh. Ramai lagi yang menunggu giliran untuk siap.

1y ago

Sama-sama

Dah ada sijil kelahiran boleh terus buat.