Pregnancy

Berapa biaya nak scan kandungan di klinik swasta/government Area Sabah papar#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #firstmom

1 Balas

Kalau utk warganegara Malaysia,free ja scan di gov. utk warganegara dan bukan warganegara Malaysia,scan di klinik swasta sama ja harganya. mcm sy haritu scan di klinik permai awal tahun ni kena caj RM36-RM38.

7mo ago

rasanya sama jak tu charge di mana2 klinik swasta. utk scan memang harga dlm RM35 ke atas. yg ni sy di klinik permai di kk. kalau sis nda yakin,masa masuk klinik tu tanya dulu harga