Negative ke positive

Belum delay period lg,harini dpo11,moga2 ada berita gembira buat saya dan husband,saya kawen pun umur lambat, so saya mengharap sangat2,husband dan mak mentua saya okay jer xde paksa atau tanya pasal anak,tapi saya mcm serba salah,saya pulak menantu yg first tu yg saya berharap sangat,doakan untuk saya semua,baru ttc setahun,mana tahu kot2 🤰🤰hadiah anniversary saya bulan ni.. #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

Negative ke positive
2 Balas

nampak macam ada shadow tapi boleh jadi indent. lepas 2 hari nanti sis test semula tau. kalau ada patutnya makin terang.

repeat semula nanti lps seminggu.