Working lady pregnant 7 weeks. Macam mana you all cope work and pregnancy

Being in the office + driving ulang alik rumah basically ±10 hours. 8 hours kat office, driving 1 hour. Takda drive langsung nak kerja, rasa macam nak baring and tidur je. Makan pun tak berapa ada selera. My work mostly in the office but banyak kena buat calls and interact with people, and honestly takda daya sangat rasa. Macam letih sangat. Kerja tak stress sangat, tapi self pressured sbb diri sendiri tak boleh nak be efficient at work. 😭😭 #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #advicepls

1 Balas

Normal tu sis awal pregnancy… kalau x larat sgt mintak mc… pregnant ni kebanyakan akan rasa x larat … mengantuk sgt2.. mcm2… pastikan rehat yg cukup untuk kesihatan janin… bab selera mkn tu biase sy minum air sunquick yg x letak gula just tmbah air kosong je.. dye punye masam tu buat kurangkan loya…

8mo ago

Pati tu pun bagus sis untuk pregnancy… kalau okey alhamdulillah.. amalkn terus… sis slowtalk dgn boss… insyaallah boss awk akan faham…