Sakit kepala

Beberapa harini urat belakang tengkuk tegang sangat.. 😒😒 biasanya kena morning sickness kali ni kena malam, start rasa penat lesu nak baring jer.. kepala noneng2 , selera takde..mengidam tapi belom gaji pujuk la diri nnti la beli 😅..sensitif emosional.. #8w5d

1 Balas

Selalu kalau kita sakit kepala, cuba mama berurut. Kalau tak suka urut, cuba try dengan bau-bauan. Sebab can stimulate your nerves to relax….

2y ago

tak boleh bau2 .. tuam dgn ais jer urut tonyoh dgn minyak angin..