Bdn semua tk selesa 37 weeks

Hi beberapa hari lepas pn ada juga sakit perut ke pinggang dn blkng tpi biasa sja skejap,lepastu mlm ahad ada kluar lendir coklat,tpi sngtlh sikit mcm kecik bntuk lalat je,lepastu mlm semlm around 8 pm lbih mulai perut dan pinggang sakit,lpastu makinlah kerap juga tpi masih dpt tahan,tido pn mmng mengiring wlaupn msih terasa skit,pagi ni pn masih terasa sakit tapi tmbah kt belakang pulak sakit,baru masuk 37 weeks,normal ke?atau sya salah mkn?#pleasehelp

1 Balas

Macam contraction je awak. Masa keluar spotting tu ada pergi hospital untuk check tak?

5mo ago

Sepatutnya kena pergi check. Takpe, kalau awak taknal pergi hospital lagi boleh check kat klinik