pregnant journey

bby spatutnyy jam cmni dia tak active dh sbb dia tau papa dia dh balik , hari ni dri ptg tdi mama dia ni tahan ja si bby main smpai skrang . dia cam tau2 ja , nak ad papa dia baru dia sorok sikit nakal dia tu 🥺♥️ . cant wait you my first penghuni rahim ku 😌 , bnyk bnda nk luah klau ade bby 🥺 at least papa gi klua tak balik2 mama still ade tempat nk luah2 lgi 🥺♥️. moms , 3 / 1 papa , 27 / 11 bby , due date 28 / 10 moms dia jauh tersasar bulan 1 #babyoctober

1 Balas

jom join group whatsapp due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q

10mo ago

Inv saya boleh ?